+

Engagement

=

Wat is Fancee


Via het Fancee platform wordt klantdata van bezoekers verzameld en verwerkt tot bruikbare klantprofielen. Hiermee kunnen marketingactiviteiten efficiënter worden ingericht met als resultaat: minder kosten, meer omzet en betrokken bezoekers.

Fancee biedt:
• Een totaaloplossing om touchpoints met jouw bezoekers te beheren
• Inzicht in de echte wensen en behoeftes van bezoekers
• Software waarmee jij klantdata kunt verzamelen, verwerken en gebruiken
• Hogere omzet vanwege betrokken bezoekers het hele jaar door

Bouw je eigen community

Met de data gedreven oplossingen van Fancee heeft Tibbaa een partij gevonden die het mogelijk maakt een persoonlijke band met je bezoekers op te bouwen. Zo krijg je inzichtelijk wie je bezoekers zijn, wat hun interesses en behoeftes zijn en hoe je ze langer aan je kunt binden door gerichte en persoonlijke communicatie. Dit draagt uiteindelijk bij aan de toekomstbestendigheid van je ticketverkoop.

Waarom bundelen Tibbaa en Fancee hun krachten?

Omdat we onze klanten meer willen bieden dan alleen ticketing. De sleutel tot een succesvolle ticketverkoop ligt steeds meer in het engagen van je bezoekers en hen gedurende langere tijd aan je evenement te binden. Bij voorkeur het hele jaar door.


Het maakt niet uit of je nu een evenement met tienduizenden bezoekers organiseert of een kleinschaliger event, iedereen wil zijn bezoekers vasthouden en aan zich binden.

Blijft Tibbaa als aanbieder van ticketing software bestaan?

Jazeker, je kunt gewoon nog aan de slag met ons vertrouwde, gebruiksvriendelijke ticketingsysteem! Voor ieder type evenement, van klein tot groot.

Neemt niet weg dat we je heel graag de voordelen van Fancee verder uitleggen.

Nieuwsgierig naar wat Fancee jou kan bieden?