+

Engagement

=

Wil jij gedurende het hele jaar betrokken bezoekers?

Stel je voor! Nooit meer uit het zicht van je bezoekers en volgers. Structureel bouwen aan een duurzame relatie. Met Fancee Software heeft Tibbaa een partij gevonden die dit kan realiseren en van jouw bezoekers toegewijde fans maakt.

Wat is Fancee Software

In het Fancee Software platform wordt klantdata van bezoekers verzameld en verwerkt tot bruikbare klantprofielen. Hiermee kunnen marketingactiviteiten efficiënter worden ingericht met als resultaat: minder kosten, meer omzet en betrokken bezoekers.

Fancee Software biedt:
• Een totaaloplossing om touchpoints met jouw bezoekers te beheren
• Inzicht in de echte wensen en behoeftes van bezoekers
• Software waarmee jij klantdata kunt verzamelen, verwerken en gebruiken
• Hogere omzet vanwege betrokken bezoekers het hele jaar door

Waarom bundelen Tibbaa en Fancee hun krachten?

Omdat wij onze klanten meer willen bieden dan alleen ticketing. Een ticket kopen is slechts een eenmalige actie. Een betrokken, loyale bezoeker of fan is juist het hele jaar door een mogelijke bron van inkomsten.

Fancee Software geeft inzicht in:
• Waar en wanneer de kaartverkoop plaatsvindt
• Een muziekvoorkeur, lievelingseten en drankje etc.
• De aanschaf van merchandise.

Op basis van deze informatie kunnen complete klantprofielen worden samengesteld. Met zo’n volledig beeld van je bezoekers en fans kun je hen de best mogelijke ervaring bieden op exact het juiste moment.

musea
experience
artist
platform
festival
parties
locations
Venues
fairs
events
theme parks
zoo's

Voor wie is Fancee Software bedoeld?

Fancee Software voorziet wereldwijde evenementen, vooraanstaande entertainmentbedrijven en gerenommeerde artiesten van innovatieve ticketing-, engagement- en toegangssoftware. Ons team spreekt de taal van de entertainmentindustrie en kent haar uitdagingen. Ons doel is altijd om bedrijven te helpen de relatie met hun bezoekers en volgers te verbeteren.

Blijft Tibbaa als aanbieder van ticketing software bestaan?

Jazeker, je kunt gewoon nog aan de slag met ons vertrouwde, gebruiksvriendelijke ticketingsysteem! Voor ieder type evenement, van klein tot groot.

Neemt niet weg dat we je heel graag de voordelen van Fancee Software verder uitleggen. Sterker nog, dat we je stap voor stap willen begeleiden in het proces van bezoeker naar loyale fan. In jouw tempo en op basis van jouw behoeften.

Nieuwsgierig naar wat Fancee Software jou kan bieden?

tibbaa-dashboard