Online ticketing
AMBASSADOR
Lockers
Events
Travel
Mobile
Streetsmart
Cashless payment
LIVESTREAM TECHNOV
Entrance
Support

WAAROM TIBBAA GEBRUIKEN?

Tibbaa Event ECO Platform geeft organisaties en merken de mogelijkheid om een nog betere interactie met bezoekers te creëren. Om bezoekers te contacteren waar ze zich bevinden, maken wij gebruik van de gegevens uit de ticketverkoop. Door middel van locatie, geslacht en leeftijd te koppelen aan het type event creëer je een doelgroep. Op deze manier kun je de juiste interactie met deze doelgroep aangaan, zodat de bezoekers het als plezierig ervaren en zich met respect behandeld voelen. Denk hierbij aan gerichte campagnes, het aanbieden van sponsoren en unieke acties verschaffen.
Duidelijke statistieken

De evenement statistieken geven de mogelijkheid om snel trends te herkennen evenals de noodzakelijke inzichten in je inkomsten, je sociale bereik en het bezoekersbereik voor, tijdens en na het evenement. Het dashboard geeft je de mogelijkheid om snel en doeltreffend beslissingen te nemen op basis van cijfers en trends.

Next generation ticketing

Als partner klein of groot, nationaal of internationaal ervaar je onze betrokkenheid met een eenvoudig en vergaand meest effectief simpel back-end systeem. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar en betrokken als een echte partner in jouw organisatie. We denken met je mee in de uitvoering van jouw evenement van ticketverkoop, cashless payments alsook bezoeker loyaliteit. Door op een andere manier te denken creëren wij synergie waardoor jouw succes ons succes wordt.

Technologie in hoge bezoekers aantallen

Voor een event van 50 of 500.000 bezoekers, ons state-of-the-art-cloud platform gaat gemakkelijk om met lage en hoge volumes. Een volledig automatisch queue-systeem zorgt voor goede afhandeling bij hoge pieken.

Vouchers

We creëren extra inkomsten voor jou als promotor. Door vouchers aan tickets toe te voegen krijgen de bezoekers meer waarde voor hun geld. Dit zorgt voor specifieke sponsorprogramma's voor jouw event, evenals een betere klantbinding.

Creëer je eigen Tibbaa Smartcard loyalty

Door het unieke loyalty-programma is de Tibbaa Smartcard belangrijk voor de inkomstenstroom voor, tijdens en na het event. Het creëert kennis over bezoekers en maakt cashless betalingen, gebruik van lockers, garderobe beveiliging en gecontroleerde entree mogelijk.

Extra inkomsten via webshops

De merchandise is in goede handen door middel van marketing, voucher integratie en de Tibbaa Smartcard voor het online betalingssysteem. Een echte meerwaarde voor exposure en event business.

The customer event journey

promotor

opzetten ticketshop

creëer vouchers van sponsoren

deel je event en start de ticketverkoop

VOOR HET EVENT

Als organisator heb je de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde ticketshop te configureren en in enkele minuten de ticketverkoop te starten.

Er is de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren door vouchers van sponsoren en partners toe te voegen aan de tickets die verkocht worden voor je event. Deze vouchers zijn gedoeld op leeftijd, geslacht en locatie om de juiste doelgroep te bereiken. Wil je merchandise verkopen? Een gepersonaliseerde webshop is mogelijk, waar je ook je eigen voucher aan kunt koppelen om direct meer verkoop te creëren.

bezoekers kopen tickets online of via de app (zij kunnen zelfs een korting krijgen met hun loyaltykaart)

ontvang ticket & voucher

gebruik voucher in shop voor korting op producten

gebruik voucher in een restaurant

bestel een taxi

START VOORVERKOOP

Door gebruik te maken van de Tibbaa Smartcard, wel of niet in combinatie met de Tibbaa app en vouchers, worden mensen beloond met gratis data op hun Tibbaa Mobile SIM kaart en/of punten die zij kunnen gebruiken voor korting, upgrades en/of gratis tickets voor Tibbaa events.

scan een ticket bij de ingang

gebruik vouchers van sponsoren tijdens het event

betaal (cashless) voor je eten en drinken

TIJDENS HET EVENT

Het digitale (in de app) of hardcopy (op papier) ticket zal bij de entree worden gescand.

Het inruilen van je ticket voor een gepersonaliseerd RFID-bandje, of de Tibbaa Smartcard koppelen zorgt voor extra beveiliging, cashless betalingen, digital crowd-control en/of verschillende niveaus van accreditatie.

Bezoekers die de Tibbaa Smartcard gebruiken voor betalingen of voor het aanvullen van hun RFID-bandje, kunnen ook hiervoor beloond worden met gratis data en/of loyaltypunten.

gebruik voucher bij hotel

bestel een taxi

gebruik vouchers na het event

Get rewarded by reviewing the club

NA HET EVENT

De verzamelde gegevens van bezoekers die binnenkomen, rondlopen op het event, vouchers gebruiken of cashless betalingen doen via de Tibbaa Smartcard, worden omgezet in waardevolle statistieken die een groot inzicht geven in jouw event.

Applicaties

Scan app

Tibbaa gebruikt een vernieuwd scan systeem en voorziet jouw evenement met scanners en scan management indien nodig. Ook is onze scan applicatie te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

Event app

Via het Tibbaa dashboard kan je een eigen event app aanmaken. Deze app kan je stylen in jouw huisstijl. Met de app wordt het makkelijker voor je bezoekers om hun tickets te kopen, evenementinformatie op te vragen, foto's te delen en de line up van het evenement te bekijken. Gebruik hashtags om Instragram foto's van je bezoekers in de app te laten zien!

Voucher scan app

Om gebruik te maken van vouchers (met barcodes) moet je in het bezit zijn van de voucher scan app. Deze app houdt bij welke vouchers al gescand zijn en geeft je inzicht in het gebruik van de vouchers.

Partners

Neem contact met ons op

The Tibbaa Smart Card is issued by IDT Financial Services Limited pursuant to a license from Visa Europe. IDT Financial Services Limited is a regulated bank, licensed by the Financial Services Commission, Gibraltar. Registered Office: 57-63 Line Wall Road, Gibraltar. Registered No. 95716. All communications should be sent to Tibbaa Smart Card B.V. Lange Kleiweg 62H 2288 GK Rijswijk. Kamer van Koophandel 688 004 36 / BTW857597693B01 Terms and Conditions