Ticket kwijt?

Jouw evenement begint met Tibbaa

Ontdek waarom evenement professionals Tibbaa kiezen als ondersteunende partner in het beheren, analyseren en uitverkopen van evenementen.

Verkoopinzichten

Via het Tibbaa dashboard heb je toegang tot je eigen account voor het publiceren en beheren van de ticketshop. Uitgebreide statistieken geven je waardevolle inzichten en controle over de ticketverkoop.

tibbaa-dashboard
tibbaa-dashboard
tibbaa-dashboard
tibbaa-dashboard

Snelle toegang met de Tibbaa Scan app

De supersnelle Tibbaa Scan app zorgt ervoor dat tickets efficiënt en accuraat worden gevalideerd. De app is te gebruiken op jouw eigen smartphone of op onze CAT-40-scanners. De Tibbaa Scan app zorgt voor een soepel en betrouwbaar scanproces voor jouw bezoekers.

De Tibbaa Scan app kan in de app store worden gedownload voor iOS en Android.

Gebruik StreetSmart ambassadeurs om jouw evenement uit te verkopen

Optimaliseer de ticketverkoop via jouw promoteam met de mobiele StreetSmart app en krijg inzicht in hun verkoopresultaten. Via StreetSmart kunnen ambassadeurs veilig tickets verkopen. Direct op het moment wanneer er over jouw evenement gepraat wordt en rechtstreeks vanaf de telefoon.

Beloon jouw ambassadeurs met punten en bied unieke prijzen, zoals merchandise of een VIP-ticket. Maak ook gebruik van de Tibbaa database die jij voor jouw ticketverkoop kunt inzetten.

pos-kassa
pos-kassa
pos-kassa

Verkoop tickets op locatie

Boost de verkoop op iedere gewenste locatie met de Casio kassasystemen. Deze verkooptool is ook te gebruiken voor veilige deurverkoop, waarmee je direct data van jouw bezoekers verzamelt in het online dashboard. Bezoekers kunnen betalen met cash, maestro, of creditcard.

Selling tickets together

Marketing tools

Begrijp je doelgroep, optimaliseer je online campagnes en bespaar kosten en tijd om je ticketverkoop te verhogen. Het dashboard geeft gedetailleerde statistieken weer voor efficiënte marketingcampagnes, te combineren met Facebook, Instagram, Google Analytics, Google AdWords.

Loyaliteitsprogramma

Beloon je vaste bezoekers via het memberssysteem. Specificeer je bezoekersdata en stel privileges in op basis van speciale datums, evenementen, verjaardagen of geslacht. Deze waardevolle gegevens belonen niet alleen je grootste fans, maar bieden ook nuttige informatie voor gebruik van marketing- en beveiligingsdoeleinden.

Support team

Het Tibbaa-team, bestaande uit specialisten uit de evenementenbranche, heeft kennis en ervaring die ze graag met jou delen. Of het nu vragen zijn over ticketverkoop, partnerships of marketingdiensten – ons team is er om te helpen.

Onze partners

Ook tijdens jouw evenement dienen bestellingen en betalingen snel en efficiënt verwerkt te worden.
 
Onze partner Twelve biedt cashless payment betaaloplossingen waarmee je realtime inzicht krijgt in baromzet en uitgebreide rapportages.

Neem contact op voor meer informatie

Lockerbox staat in heel Nederland bekend om het verhuren van kluisjes voor evenementen, muziekfestivals en poppodia. Het inhuren van kluisjes voor jouw evenement betekent dat je niet langer een bemande garderobe met personeel nodig hebt – de kluisjes zijn zelfvoorzienend.

Neem contact op voor meer informatie

Door jarenlange ervaring weten we dat er altijd iets kan misgaan: een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt je aansprakelijk of je moet het evenement onverwachts annuleren. Aon Evenementenverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen met een passend verzekeringsplan voor elk event.

Neem contact op voor meer informatie

Geïnteresseerd?

Maak je evenement aan en begin direct met het verkopen van tickets!