Valrave Presents: KRAFTEK

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
WesterUnie, Klönneplein 4-6 , Amsterdam, Netherlands
14/03/2015 - 15/03/2015
22:00 - 05:00
PLEASUREKRAFT PRESENT KRAFTEK

Pleasurekraft’s label met showcase naar Amsterdam
Valrave is terug in Westerunie met een wel heel speciaal label: Kraftek.Samen met ANNA (BR) en Vonda7 (DE) strijkt labelaanvoerder Pleasurekraft neer op zaterdag 14 maart met een stevige delegatie.Kraftek tourt momenteel met zijn artiesten wereldwijd, na het BPM Festival in Mexico, de VS en Duitsland wordt ook Amsterdam aangedaan.

Vanaf 2010 werken de Zweedse Kalle Ronngardhen de Amerikaan Kaveh Soroush samen als Pleasurekraft, dat vrijwel direct leidde tot de waanzinnige plaat ‘Tarantula’ waarmee ze de wereld van de elektronische muziek mee op zijn kop zette. Hier bleef het gelukkig niet bij en de mannen maken nog steeds veel goeie muziek samen. Met hun label Kraftek lanceren ze nu ook de muziek van andere fijne producers.
Zoals Vonda 7 uit Duitsland, zij releasde begin maart haar nieuwe Barryland EP vanaf Kraftek, dat gelijk hoge ogen scoorde op Beatport. Of ANNA, een Braziliaanse dame die met de release Six Figures al gauw de favoriete plaat in Carl Cox platenkoffer leverde. Ze bouwt ondertussen dertien jaar aan haar carrière en Europa is aan de beurt om aan haar onderworpen te worden. Valrave’s Resident Ruttenbergs trapt de nacht af.

Lineup:

Pleasurekraft (USA)
ANNA (BR)
Vonda7 (DE)
Ruttenbergs

Locatie: WesterUnie
Tijden: 22:00 - 05:00

Event is not active

2. Information

3. Confirmation

Ticket Amount Total
Service plus
SMS fee 0,85
Discount by sharing - € 0,00
Discount code - €
Loyalty discount - €
TOTAL 0