Pop Punk Fest

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Bitterzoet, Spuistraat 2, Amsterdam, 1012 TS, Netherlands
21/01/2018 - 21/01/2018
20:00 - 23:59
Bounds Of Modesty is op Pop Punk Tour!

Pop Goes Punk met Bounds Of Modesty en friends! Het viertal uit Amsterdam met een grote liefde voor pop punk keert terug naar de jaren 80, 90 en veel meer om energieke, harde en trouwe covers ten gehore te brengen van je favoriete Top 40 nummers. Samen met hun tourvrienden organiseert Bounds Of Modesty een avond non-stop pop punk glorie. Zo zul je het ene moment betoverd worden door Ed Sheeran's hits, en een paar minuten later Michael Jackson, Journey, Taylor Swift, The Chainsmokers, The Killers, Justin Bieber en meer. Het beste uit de Nederlandse alternative scene zullen het podium betreden om naast knallende covers ook eindeloos vet eigen werk te combineren met de tracks waar mee je bent opgegroeid. De opbrengst van de avond doneren de heren aan Stichting Opkikker, die zich op een mooie manier inzetten voor langdurig zieke kinderen. Zo wil Bounds Of Modesty niet alleen een mooie dag geven voor het publiek, maar ook hetzelfde terug kunnen geven aan de kids die dit het meeste nodig hebben.

Bands:

- Bounds Of Modesty
- Jason Waterfalls
- The Hearted
- Altitude
- Lights Out
- The Positives

BOUNDS OF MODESTY
Bounds Of Modesty is een pop punk band uit het hart van Amsterdam met een geluid wat doet denken aan de moderne en klassieke pop punk giganten als en blink-182 enThe Wonder Years, met een groots Coldplay-geïnspireerd stadium rock gehalte. Het viertal is sinds 2010 actief met nationale tours, het uitbrengen van short films en albums en hebben de soundtrack geschreven voor de Nederlandse speelfilm 'Dromers' (met nummers geproduced door Robin van Loenen van Destine) die grootst in de bioscoop première is gegaan. Ook staan de jongens bekend om hun fleurige social media viral video's en emotionele, persoonlijke en meeslepende performances. Dit jaar touren de jongens met tracks van het nieuwe full-length album, geproduceerd door Tim van Doorn (Big Dog Recordings) en Bjørgen van Essen (Only Seven Left). Bounds Of Modesty's kern staat voor familie, levenskeuzes en verlies.

JASON WATERFALLS
Zo catchy als de TLC song waar de Utrechtse band zijn naam aan ontleent, zijn ook de songs van JASON WATERFALLS. Energieke poprock songs met 80s synths, goed doortimmerde powerpop harmonieën en catchy hooks geven JASON WATERFALLS een voor Nederland unieke sound, die nog het best vergeleken kan worden met Britse acts als DON BROCO en You Me At Six. 3voor12 schreef: “JASON WATERFALLS heeft duidelijk maar één doel voor ogen: het bespelen van het publiek met vlotte moves en hooks van popliedjes die allemaal verminderd energiek zijn. JASON WATERFALLS zet een echte show neer. De handjes moeten (en gaan) de lucht in, de nummers wisselen zich vlot af en de refreintjes houden telkens net wat langer aan.”

LIGHTS OUT
Het is catchy, het is energiek, het is Lights Out! De Enkhuizer band heeft het hun doel gemaakt om de oude punk waarden terug te brengen met een hedendaagse pop sound. Dit resulteert in gierende gitaren en pakkende melodieën. Hoe hard je ook tegenstribbelt, je heupen wiegen gegarandeerd heen en weer, er is geen ontkomen aan. Mening podium wordt compleet op zijn kop gezet, alles moet kapot.

THE POSITIVES
Jong, fris en onbezonnen. Met verdiende sporen in bands als The Power Line, voelde de jongens als een nieuwe muzikale stijl. Na hun vorming begin 2016, schrijven de jongens van The Positives nieuw materiaal en hebben ze hun eerste EP opgenomen. Hun geluid kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.

ALTITUDE
Sound quality with visual impact. Pop Rock and Funk concert with a dancing energy and attitude, a repertoire bringing together classics of pop rock with new arrangements and inspiring compositions. This is what you can expect from the band ALTITUDE.

THE HEARTED
The Hearted is een energieke poppunk band uit Rotterdam. Met de mannelijke en vrouwelijke lead vocalen, catchy melodieuze gitaren en energieke drums, slaan zij een nieuwe weg in met invloeden van o.a. Blink-182, State Champs, Neck Deep en A Day To Remember. Op 1 mei 2017 bracht The Hearted de gloednieuwe single “Ink and Feathers” uit als voorproefje van hun aankomende EP.

Event is not active

2. Information

3. Confirmation