REUNITED

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam, 1506 BB, NL
19/05/2018 - 20/05/2018
22:00 - 04:00
REUNITED KEERT EENMALIG TERUG


Na meer dan 10 jaar afwezigheid zal het bekenste reunie feestje van Zaanstad en omstreken, eenmalig terug komen op een heel bijzondere locatie.

Op 19 mei organiseren BLINGBLING en Hair4U met trots samen REUNITED in het Zaantheater. De foyer van het theater zal omgetoverd worden tot een hele exclusieve club met het mooiste uitzicht van Zaandam.

Naast dat het Zaantheater een zeer bijzondere locatie is (waar nog nooit een groot feest is georganiseerd) hebben we een zeer spectaculaire line-up: niemand minder dan Mantronix zal zijn opwachting maken. Deze Amerikaanse wereldster is bekend van zijn top 10 hit "Got to Have Your Love" en club tracks als “Bassline”, “Who is it?” en “Scream” Hij vliegt speciaal naar Nederland om een exclusieve DJ set neer te zetten tijden het feest van het jaar.

Uiteraard is Mantronix niet onze enige DJ die deze Reunited tot een bijzonder hoogtepunt zal brengen op deze once in a lifetime locatie. Een aantal Reunited dj’s zullen alle good old classics haarfijn in elkaar mixen zodat jullie niet van de dansvloer af te slaan zijn. Maar we houden het spannend, de komende weken lichten wij steeds een tipje van de sluier op van onze ongekende line-up.

Event is not active

2. Information

3. Confirmation

Ticket Amount Total
Service plus
SMS fee 0,10
Discount by sharing - € 0,00
Discount code - €
Loyalty discount - €
TOTAL 0