31-12-2019: New Years Eve Dance Party

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Partyschip De Ameland, Parkhaven 7, Rotterdam, 3016 GM, NL
31/12/2019 - 01/01/2020
21:00 - 04:00
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de NYE Cruise!

Samen met het fantastische publiek, een heerlijke line-up, een mooi schip en een bezoek aan het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug dat je vanaf de Maas kunt meebeleven, wordt dit met afstand het gaafste Oud & Nieuw event van 2019/2020!

Dit jaar wordt de NYE Cruise nóg intiemer en exclusiever Dit resulteert in het feit dat er maar een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar zijn. Alle voorgaande jaren was de Metz NYE Cruise ruim voor het event compleet uitverkocht. Op = op en vol = vol...

HET NATIONALE VUURWERK VAN ROTTERDAM
Voor de zevende (!) achtereenvolgende keer vieren we Oud & Nieuw met een NYE Cruise. Iedereen die hier bij is geweest, weet hoe legendarische deze nachten zijn. Om het 'twaalf uur' moment nog specialer te maken dan het al is, zal het schip om 00.00 uur aanmeren bij de Erasmusbrug om iedereen optimaal te laten genieten van het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet!
Ps: zelf vuurwerk meenemen aan boord is niet toegestaan.

De opstapplaats voor de NYE Cruise is bij de Parkhaven 4 in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Opstappen kan van 21.00 tot 22.30 uur. Dit om op tijd bij het Nationale Vuurwerk te arriveren bij de Erasmusbrug. Om 01.00 uur zal het schip nog een keer aanmeren aan de Parkhaven voor een tussenstop en dan kun je opstappen tot 01.30 uur maar dan mis je wel het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Voor de mensen die dan willen afstappen (waar we niet vanuit gaan) is hier ook mogelijkheid voor. Het schip zal om ca. 04.30 uur terugkeren aan de Parkhaven. Let op: zorg ervoor dat je op tijd bent voor de boarding! Het zou zonde zijn als je letterlijk 'de boot mist'

Event is not active