Kick off meeting 'Businezzpartners'

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Capucienenklooster, Stadspark 1, 3200 Aarschot
18/01/2018 - 18/01/2018
19:00 - 23:00
Beste,

Zoals je wellicht weet, zijn wij een goed half jaar geleden gestart met ons nieuw bedrijf 'Businezz Booster'. (www.businezzbooster.be)
Ondertussen kunnen wij terugblikken op een aantal succesvolle opdrachten en zeer positieve feedback.
Aanvankelijk dachten we veel toegevoegde waarde te kunnen brengen op deze markt en vandaag stellen we ook vast dat dit zo is.

Gezien we je kennen als iemand met heel wat potentieel en er op deze markt nog heel wat groeimogelijkheden zijn, willen we jou graag persoonlijk uitnodigen voor een eerste voorstelling van de toekomstplannen die wij ambiëren met Businezz Booster om te zien wat we daar voor elkaar kunnen betekenen.
Wij hebben alleszins interessante opportuniteiten in volgende domeinen: Sales - Recruitment - Coaching - Keynotespreker.

Wij lichten dit graag uitgebreider toe op donderdagavond 18/01/2018 met verwelkoming vanaf 19u en start om stipt 20u in het Capucienenklooster, Stadspark 1, 3200 Aarschot (zaal 'Kapittel').
Einde voorzien om 22u met afsluitdrink in Think Bar, Grote Markt 19, 3200 Aarschot.

Gratis parking: Demervallei, 3200 Aarschot.

Gelieve jouw aanwezigheid te bevestigen voor 16/1 met inschrijving via de gratis ticketlink in dit bericht: , of via mail: info@businezzbooster.be

Wij kijken er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen!

Met boostende groet,

Luc, Frederic, Kevin en Christophe.

Event is not active

2. Information

3. Confirmation