Luwten + And Then Came Fall // Trefpunt Concertzaal

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Trefpunt, Walter De Buckplein 5, Gent, 9000, Belgium
22/02/2018 - 23/02/2018
20:00 - 23:00
__ Soulful double bill __
__ €8 vvk / €10add __
__ Trefpunt Concertzaal __
__ Deuren : 20u00 __

And Then Came Fall

And Then Came Fall klinkt als een loodzware warmte die overgaat in een kille zucht. De teksten van Annelies Tanghe snijden, kerven en krassen door je ziel maar in symbiose met de muzikale mantel die Sam Pieter Janssens rond de nummers legt puren ze uit in ware schoonheid. Niks meer, niks minder. Over het leven, de liefde. Een muzikaal statement, wars van trends en hypes. Een melancholische herfsttrip die doet verlangen naar meer. Maar niet in het minst is de hoop hier een anker dat zich langzaam vastnestelt in je hart.

LUWTEN

In 2014 sloeg Tessa Douwstra een licht eenzame weg in. Zonder naam en zonder doel ging ze solo aan het werk in huizen van vrienden die op vakantie waren, ouders met een grote zolder en in haar eigen kamer. Ze werkte haar demo’s zo ver mogelijk zelf uit met spullen die je makkelijk meeneemt: een gitaar, casio’s, drumcomputer en laptop. Het resultaat na anderhalf jaar: rammelende electro-akoestische folk onder LUWTEN.

Voor het debuutalbum werkte Douwstra samen met percussionist en producer Frank Wienk (BINKBEATSmusic). De reden dat het totale maakproces uiteindelijk een periode van ruim twee jaar overspant, is terug te vinden in de detailverliefdheid die de plaat kenmerkt. Een uit de verte opdoemend ruisje, een vocoder, een catchy refrein, een uitgesponnen piano-intro en dat alles rondom Tessa Douwstra’s kenmerkende stem. De track 'Go Honey' haalde makkelijk 60000 plays op Spotify en werd door Indieshuffle omschreven als "a haunting progression that blends modern elements with a dark and haunting atmosphere."

Event is not active

2. Information

3. Confirmation

Ticket Amount Total
Service plus
SMS fee 0,10
Discount by sharing - € 0,00
Discount code - €
Loyalty discount - €
TOTAL 0