La Chaufferie; Dj Dns & Frenky Frizzante

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
De Heeren Van Sonoy
20/01/2018 - 21/01/2018
22:00 - 02:30
La Chaufferie @ De Heeren van Sonoy

Frenky Frizzante en Dj DNS hebben hun muzikale krachten gebundeld en zijn de drijvende krachten achter La Chaufferie, een concept waarbij dansmuziek uit de meest uiteenlopende genres voorbij komt..

Wat deze DJ’s uniek maakt is dat zij door hun verschillende muzikale achtergronden inspiratie putten uit Hiphop, R&B, Soul, Funk, Reggae, Dance, Classics en alles wat daar tussen zit.

Dit wordt in een allround creatieve mix gegooid wat aanvoelt als een rit in de achtbaan die geen dansvloer onbevolkt laat.

Daarnaast is de zaal altijd anders aangekleed in de stijl van het thema waar ze op dat moment voor hebben gekozen, kortom een verassing voor elke bezoeker.

Ook is er de gelegenheid om de dj’s echt aan het werk te zien, doordat ze letterlijk tussen het publiek in staan en hun sets geprojecteerd wordt op verschillende schermen.

La Chaufferie is meer dan alleen een feestje. Het is een gevoel, een state of mind die de DJ’s overbrengen op het publiek.


Frenky Frizzante is al enige jaren een graag geziene dj en organisator die bijna op elk feestje in Noord Holland wel heeft gedraaid.

Daarnaast is hij ook een van de krachten achter Kingsday & Night, die elk jaar een podium verzorgen op de grote markt tijdens konings dag in Alkmaar.

www.frenkyfrizzante.com


DJ DNS een van de beste draaitafelaars van Nederland, zo heeft hij diverse dj competities op zijn naam staan en is hij een van de nationale Redbull Thre3style Kampioenen in nederland.

DNS heeft een allround stijl van draaien en heeft in zijn genre op bijna elk denkbaar festival of feest gestaan en is ook regelmatig in het buitenland te vinden.

Zijn sets vult hij o.a met korte live scratches, dj tricks en live mash-ups. (Thre3style). La Chaufferie is meer dan alleen een feestje.

www.dj-dns.net

Event is not active

2. Information

3. Confirmation