Theaterfestival 't Kraakt

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Kasteel Boterberg, Noordeind 97, Kalmthout, 2920, BE
07/03/2020 - 07/03/2020
17:30 - 23:30
Wat? Een kasteel verscholen Jonge passie doet daveren Iets theatraals? Euh ja, wel wat maar ook puurheid krijgt u op uw letterlijke en spreekwoordelijke bord Proeft en zindert u mee?

Theatercollectief Kraakman (Gwen van Arnhem en Sarah Joos) organiseert samen met vzw de Boterberg en kokende bio boer PIP een een kleinschalig culinair theater festivalletje in dit prachtige kasteel. U wordt getrakteerd op 5 korte voorstellingen / performances/ audio. Uw zintuigen worden gerpikkeld, u wordt in een verhaal meegenomen. Het verenigen van gepassioneerde mensen. Makers én kijkers. We denken samen na, staan stil en laten iedereen betoveren door de setting en het culinaire en artistieke aanbod. 2 poëtische presentatoren nemen u mee, met gerechtjes en dranken tussendoor, vergezeld door vuurkorven en dekentjes, langs de verschillende acts; een kelder in, het balkon op, het bos door, de tuin langs.

Praktisch! Er wordt stipt gestart om 18 u. Maar kom gerust vroeger: deuren vanaf 17.30 én de bar is open! Er zullen 2 groepen worden gevormd. Om in dezelfde groep als je vrienden en familie te zitten, kom je best samen aan. Kleed je gezellig warm aan, er is een bar en een binnenvoorstelling, maar er zijn ook buiten-acts. Een paraplu of regenjas is dus ook niet overbodig. Vuurkorven en dekentjes zijn aanweizg.

Programma: Theatervoorstelling: “Vulvarities” Credits: van en met Anneleen Lemmens en Kleo Van Ostade 30 min Kleo en Anneleen graven in de herinnering aan hun seksuele opvoeding, die van zichzelf en die van hun vrienden. Wat ze daar aantreffen, is de basis voor Vulvarities, een theatervoorstelling over seks met jezelf en met anderen, over met of zonder liefde, over grenzen, chlamydia en stomme dokters, gescheurde condooms, schaamte, schaamlippen en schamele communicatie, over goede dokters, over per ongeluk porno, over beter, vrijer, leuker, liever, langer, minder, meer en over heel goed luisteren. Seksuele opvoeding voor beginners, gevorderden en gevorderde beginners.

Muziektheatervoorstelling “Zonder” Credits: van en met Stef van den Branden 30 min Een bos, als het donker wordt. Een open ruimte, huilende wind. Daarrond dreigende chaos, verborgen beesten. De ruimte biedt rust, biedt kans op ontmoeting. Even zonder plan. In zijn voorstelling vertelt Stef Van den Branden in gezongen, gesproken en gezwegen scènes over de reis naar daar.

Luisterverhaal: “De man die om zonder geeft” Credits: van en met Nouni van Arnhem Zet u op uw gemak op het gemak, plaats de hoofdtelefoon over uw oren. Droom weg in de nachtelijke wereld van de wakende mens. Een klein verhaal midden in de nacht waar mensen met hun eigen zorgen en zonden een plekje zoeken.

Performance: “Balkon Barricades?”

Van en met: Kraakman; Gwen van Arnhem en Sarah Joos Wat raakt u? Wat raakt hen? Wat raakt ons? Blijft het in de hoofden, delen we, gaan we in dialoog, scanderen we, barricaderen we, protesteren we? Op dit kasteel-terras verdwijnen, verschijnen, dansen, bewegen, huiveren licht onthutste mensen. Een ode of juist niet, aan het balkon, aan de barricade, aan het podium.

Theatervoorstelling: “Vergeet de jij” Credits: van Kraakman; Gwen van Arnhem en Sarah Joos, en met: Esther de Clercq en Jacoba Rubbens 45 min Vergeet de jij neemt je mee onder de bewoonde wereld. Waar twee mensen op ons wachten. Of op elkaar. Of op zichzelf. Of op niets. De tijd is er eeuwig. Of net te kort. Een poëtisch en licht absurdistische voorstelling over leegte, chaos, alleen zijn angst, verbinding, vullen en spullen
Ticket Amount Total
Theaterfestival 't Kraakt Sold out
SUBTOTAL 0,00
*Ticket prices exclude transaction costs of at least 13,37
Next

2. Information

3. Confirmation

Ticket Amount Total
Theaterfestival 't Kraakt 0 0
€ 26,00
€ 25,00 + € 1,00 administration fee
Service plus
SMS fee 0,85
Discount by sharing - € 0,00
Discount code - €
Loyalty discount - €
TOTAL 0