Broodrooster #14 - Welcome to Miami

1. Tickets

English Dutch French German Spanish Italia Polish Turkish
Cruise terminal Rotterdam, Wilhelminakade 699, Rotterdam, Nederland
19/03/2016 - 20/03/2016
21:00 - 02:30
“BROODROOSTERFEEST Welcome to Miami”

Het tofste 30+ feest van Rotterdam is terug!!

Dansen tot diep in de nacht samen met vrienden en vrienden van vrienden dat is het Broodrooster Feest! De 14e editie van dit Rotterdamse dansfeest met als thema “Welcome to Miami” wordt georganiseerd op zaterdag 19 maart van 21.00 tot 02.30 uur in de Cruise Terminal.
De initiatiefnemers van het Broodrooster Feest zijn twee vrienden die houden van een mooi feestje. In 2011 maakten we voor het eerst kennis met het ‘down to earth’ feest zonder ingewikkelde dresscode op mooie locaties als: Factory 010, Off Corso, The Thalia, The VIP Room en de Cruise terminal in Rotterdam. Net als de opvallende naam maakt het Broodrooster Feest altijd een onuitwisbare indruk op dansliefhebbers. Het succes komt vooral door de vrienden van het Broodrooster Feest die hun eigen vrienden en vrienden van vrienden weer uitnodigen. Op het Broodrooster Feest komen inmiddels meer dan 2000 vrienden van Rotterdam om te dansen tot diep in de nacht.

CRUISE TERMINAL ROTTERDAM

De 14e editie van dit Rotterdamse dansfeest met als thema “Welcome to Miami” wordt georganiseerd op zaterdag 19 maart in de Cruise Terminal Rotterdam. De Cruise Terminal is de ultieme evenementenlocatie in meerdere opzichten. Het pand ademt een rijke historie en is eenvoudig en snel bereikbaar. Deze locatie wordt helemaal in stijl omgetoverd voor het Broodrooster Feest met alles erop en eraan. Laat je verrassen door de lekkere drankjes, heerlijke bubbels, smaakvolle kleine hapjes, geweldig entertainment en toffe give aways! Met een indrukwekkende line up van de beste DJ’s uit Nederland wordt deze nieuwe editie van het Broodrooster Feest weer een avond om nooit te vergeten. Wij hebben er nu al zin in!! Check voor de laatste details de website en feest met ons mee.

Greets Marco & René.

www.broodroosterfeest.nl

Event is not active

2. Information

3. Confirmation

Ticket Amount Total
Service plus
SMS fee 0,10
Discount by sharing - € 0,00
Discount code - €
Loyalty discount - €
TOTAL 0